Trustful hands

Shiatsu, massagetherapie en counselling

Elke dag bouwt ons lichaam en onze geest spanning op. Deze spanning kan na verloop van tijd klachten veroorzaken, zowel fysiek als mentaal. Een klassieke ontspanningsmassage kan hiervoor een ideale preventieve behandeling zijn.

Het ondergaan van een shiatsubehandeling is een intense, ontspannende en leerzame ervaring. Bij een behandeling streef ik ernaar om het evenwicht te verbeteren tussen de fysieke, emotionele en geestelijke aspecten van een persoon. 

 

Praktijk:

 

E-mail:

Telefoon:

 

 

Paalsesteenweg 46 bus 2

3580 Beringen

els@trustfulhands.be

+32 477 87 33 65

 

Ik durfde ineens de stap te zetten!

De stap naar meer voldoening, de stap naar meer energie, de stap naar doen waar ik al zo lang van droom, de stap naar doen wat ik graag doe. Jou helpen! Ik starte met mijn shiatsu- en massagepraktijk TRUSTFUL HANDS.

De naam Trustful hands of betrouwbare handen heb ik gekozen omdat ik het heel belangrijk vind dat er VERTROUWEN is tijdens een massage. Een massage kan pas het gewenste effect hebben als de cliënt en ikzelf ons veilig voelen bij elkaar en er sprake is van wederzijds respect. 

Wat maakt Trustful hands speciaal?

Ik bekijk het geven van massages vanuit een holistisch oogpunt, dit wil zeggen dat ik ervan overtuigd ben dat al onze fysieke processen, gedachten, gevoelens, emoties en verlangens invloed op elkaar uitoefenen. Het is dus ook belangrijk om al deze domeinen te bekijken en aan te pakken waar nodig. Daarom heb ik naast mijn opleiding shiatsu, massagetherapie en stoelmassage ook een 2 jarige opleiding counselling gevolgd. Hierdoor kan ik jou dus, indien gewenst, op al deze gebieden professioneel begeleiden.

De naam Trustful hands.