Trustful hands

Shiatsu, massagetherapie en counselling

Elke dag bouwt ons lichaam en onze geest spanning op. Deze spanning kan na verloop van tijd klachten veroorzaken, zowel fysiek als mentaal. Een klassieke ontspanningsmassage kan hiervoor een ideale preventieve behandeling zijn.

Het ondergaan van een shiatsubehandeling is een intense, ontspannende en leerzame ervaring. Bij een behandeling streef ik ernaar om het evenwicht te verbeteren tussen de fysieke, emotionele en geestelijke aspecten van een persoon. 

 

Praktijk:

 

E-mail:

Telefoon:

 

 

Paalsesteenweg 46 bus 2

3580 Beringen

els@trustfulhands.be

+32 477 87 33 65

 

Stoelmassage

 

 

Stoelmassage is een drukpuntmassage van de nek, schouders, armen, handen en de rug. De specifieke technieken stimuleren de doorbloeding van het weefstel. Hierdoor worden klachten zoals onder andere nekpijn, hoofdpijn, tintelende vingers en pijnlijke schouders verminderd. 

Ook preventief is deze massage zeer doeltreffend om klachten te vermijden en de algehele gezondheidstoestand te verbeteren.

Onderzoek heeft aangetoond dat bij bedrijven waar op regelmatige basis stoelmassages worden aangeboden een verhoging van de productiviteit, een daling van het ziekteverzuim, een betere werksfeer,... als resutaat heeft.

 

 

De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage gebeurt bovenop de kleding e, is gericht op armen, rug, schouders, nek en hoofd

Ook bij deze massage wordt er meer balans gebracht in de energie waardoor er een totale ontspanning kan plaatsvinden. De massage wordt afgesloten met enkele stretchings en het bekloppen van de rug zodat de energie weer optimaal stroomt .

 

 

Ik kom graag bij uw bedrijf, evenement,... of feestje langs met mijn stoel.