Trustful hands

Shiatsu, massagetherapie en counselling

Elke dag bouwt ons lichaam en onze geest spanning op. Deze spanning kan na verloop van tijd klachten veroorzaken, zowel fysiek als mentaal. Een klassieke ontspanningsmassage kan hiervoor een ideale preventieve behandeling zijn.

Het ondergaan van een shiatsubehandeling is een intense, ontspannende en leerzame ervaring. Bij een behandeling streef ik ernaar om het evenwicht te verbeteren tussen de fysieke, emotionele en geestelijke aspecten van een persoon. 

 

Praktijk:

 

E-mail:

Telefoon:

 

 

Paalsesteenweg 46 bus 2

3580 Beringen

els@trustfulhands.be

+32 477 87 33 65

 

Shiatsu.

 

 

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Het is een massagevorm die deel uit maakt van de Traditionele Chinese Geneeskunde maar zijn oorsprong heeft in Japan.

Het ondergaan van een shiatsubehandeling is een intense, ontspannende en leerzame ervaring. Bij een behandeling streef ik ernaar om het evenwicht te verbeteren tussen de fysieke, emotionele en geestelijke aspecten van een persoon. Door dit te doen zal het zelfherstellend vermogen van het lichaam beter werken.

 

 

Een shiatsu behandeling gebeurt op een fouton die op de grond ligt. Tijdens de behandeling werk ik door met handen, duimen, ellebogen,... druk uit te oefenen op energiepunten en -banen. Bij shiatsu gebruik ik geen massageolie, dit is ook niet nodig daar de massage gebeurt op de kleding. Het is aan te raden om losse kleding te dragen omdat er vaak ook gestretcht en gerokken wordt.

Shiatsu is altijd prettig om te ondergaan, u hoeft zeker geen specifieke klachten te hebben. U versterkt uw basisconditie, uw vitaliteit, ontspant en verbetert uw lichaamsbewustzijn.