Trustful hands

Shiatsu, massagetherapie en counselling

Elke dag bouwt ons lichaam en onze geest spanning op. Deze spanning kan na verloop van tijd klachten veroorzaken, zowel fysiek als mentaal. Een klassieke ontspanningsmassage kan hiervoor een ideale preventieve behandeling zijn.

Het ondergaan van een shiatsubehandeling is een intense, ontspannende en leerzame ervaring. Bij een behandeling streef ik ernaar om het evenwicht te verbeteren tussen de fysieke, emotionele en geestelijke aspecten van een persoon. 

 

Praktijk:

 

E-mail:

Telefoon:

 

 

Paalsesteenweg 46 bus 2

3580 Beringen

els@trustfulhands.be

+32 477 87 33 65

 

Counselling.

 

Bij counseling gaan we samen op zoek naar de doelen en waarden die voor jou belangrijk zijn. Dit gebeurt door in gesprek te gaan op zoek naar de echte jij, naar datgene waar jij plezier aan beleeft, waar jij blij en gelukkig van wordt, waar jij energie van krijgt.

Hiermee gaan we dan aan de slag en zoeken uit hoe je deze waarden en doelen deel kunt laten uitmaken van je dagelijks leven.

 

Voor wie?

 

Tijdens een counselingsessie help ik jonge vrouwen bij hun zoektocht naar een rijker en zinvol leven.

Dus zit je in de knoop met vragen rond studiekeuze, geaardheid, wie ben ik echt, jobkeuze, relaties, familie,... Of heb je het gevoel dat er iets ontbreekt of iets wringt maar je kan er niet de vinger op leggen wat het is.

Aarzel dan niet om mij te contacteren. 

 

Hoe ga ik te werk?

 

We creëren eerst en vooral een voor jou veilige 'ruimte', wat heb jij nodig om je veilig en comfortabel te voelen?

Daarna begeleid ik jou tijdens jouw tocht. (Dit mag je soms letterlijk nemen want als jij dat wenst kan een sessie ook doorgaan al wandelend in de natuur). Samen gaan we op zoek naar datgene wat je nu in de weg staat of ontbreekt om ten volle van het leven te kunnen genieten. We gaan ook op zoek naar wat voor jou belangrijk is, wat nu ontbreekt, hoe er verandering kan komen, waar jij het moeilijk mee hebt,... 

Ik wil je in contact brengen met je innerlijke schoonheid en je innerlijke kracht. 

Dit alles gebeurt op jouw tempo en met respect voor elkaar.